Humbyl- Ma'anar Fantasy Sports

https://youtu.be/JIT0I88wIhE
Helló! Most, amikor a világbajnokság folyamatban van, az IKO sport, a sporthoz kapcsolódó IKO nagyon fontos. Az egyik trónolót megnevezem titulushoz, az első decentralizált sportplatform, érmékkel, amely nem kevésbé és kevésbé jelenti azt, hogy a világ legnagyobb globális, a legnagyobb érmét követelje. Tehát a Humbyl Coin https://www.humbyl.io/ - a világ legnagyobb kriptográfiai pénzneme, amelyet a Crypto Fantasy egy sportplatformra terveztek, igazi sport kihívást jelentettek a hírességektől.
https://youtu.be/PKwcejteaGo
Humbyl Coin-decentralizált kriptográfiai Erc20 Fantasy Sports, a Blockbuster-ra épülő Ethereum, amely egy online platformot hoz létre a sport elődök számára a hírességek és a Fantasy Sports többi játékosa számára. Használja a tapasztalatokat és a lehetőséget, hogy mindenféle fantasy-sportot nyerjen a világ minden táján. A Humbyl egyedülálló élményt nyújt a kriptográf és fantasy sportok egyesítéséhez, a híres hírességek és sportolók számára. A Humbyl platform a magánéletre, a kényelmes és kényelmes elvekre épül.
A valódi profi játékosok kihívása

Lehetősége van arra, hogy játsszon és kölcsönhatásba lépjen más Fantasy Sports játékosokkal, valódi profi sportolókkal nagy sportágakban
kosárlabda
labdarúgás
baseball
dobozolás
labdarúgás
Ismert platform partnerek:

Sprechen wir über den Ico, den wir anbieten:
Humbyl hat insgesamt ein symbolisches Volumen von 1 Milliarde Humbylmünzen (HBL).
400 Millionen (40% des gesamten Token-Angebots) werden während des Vorverkaufs und der öffentlichen Veranstaltung der ICO Token Generation verteilt und stehen zur Verfügung. Die restlichen HBLs verteilen sich entsprechend der Verteilung der darunter liegenden Münzen.
FRÜH: Montag, 21. Mai 2018, 10.30 Uhr (PDT)
Bitcoin Casino FortuneCoins gibt 300% Boni Einfache Möglichkeit, Bitcoins fortunecoins.club zu bekommen
ENDE: Freitag, 31. August 2018, 23:59 Uhr (PDT)
KURS INITIAL 1 ETH = 2.678 HBL
ENDE 1 ETH = 1,339 HBL
ANZAHL DER ZU VERKAUFENDEN MÜNZEN 400.000 HBL (40% des Gesamtangebots)
Mindestumsatz 0,068 ETH
Es ist auch anzumerken, dass die Anfangsphase des IKO erfolgreich ist und die geplante Menge gesammelt wird. Jetzt sammeln sie heimlich die erforderliche Menge in IKO.

Aus der Roadmap gesehen, beabsichtigt das Team nicht, die Plattform von zugewiesenen, alle transparent und von echten Menschen in der Gemeinschaft unterstützt zu veröffentlichen. Im Allgemeinen empfehlen diese Inverten, das Projekt https://www.humbyl.io/ sorgfältig zu studieren.
Das Premium-Programm wurde auch gestartet, in dem Sie am Projekt teilnehmen, für einen guten Bonus. Fördern und erhalten: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4591561.0...

ICO TOKEN GENERATION EVENT TOKEN.
A Humbyl összesen 1 milliárd Humbyl érmét (HBL) kap. 400 millió (a teljes token-ellátás 40% -a) lesz előértékesítés és nyilvános ICO Token Generation esemény a HBL forgalmazása és elérhetősége során. A fennmaradó HBL-t a következőkben ismertetett érmék megoszlása szerint osztják szét.

WEBSITE: https://www.humbyl.io
TWITTER: https://twitter.com/HumbylCoin
FACEBOOK: https://www.facebook.com/HumbylCoinOfficial/
MEDIUM: https://medium.com/@humbylcoin
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/humbylcoin/
A Parse Program Indis Waita, a Klozing Wafa jelző volt, szeptember 31, 23:59 a csendes-óceáni idő.

Szerző: Asiwaju Adejumo
{MY BITCOIN TALK PROFIL LINK}: -
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2152154

{MY ETHERIUM WALLET ADDRESS}: -
0xA8Bc56De2204df45437A85CfD151A7053dBbD223

Comments

Popular Posts