Introducing SUBAJ: The Digital Loyalty Card!

Digitális világítótorony és rivális és vásárlási token





SUBAJ megoldja a hagyományos pontok hűségének problémáját. Most az ügyfelek értékalapú SUBAJ érméket hűségpontokként kezelnek minden olyan ösztönzésen, kedvezményen, jutalomon, ajánlaton, kuponon keresztül, melyet a SUBAJ GLOBAL NETWORK segítségével gyűjtenek össze.
A világban, amelyben ma élünk, mindenki számára közös dolog, hogy pénzt költünk jól élni. A pénzre fordított dolgok magukban foglalják az élelmiszert, az oktatásra, a termék megvásárlására, a víz, a villamos energia, a gáz vagy a kábel bevételeinek kifizetésére. De az egyik legfontosabb dolog biztos: a pénz a bankszámláról, a hitelkártyákról, a tárcán kívül esik és soha nem tér vissza. Van egy decentralizált platform és piac, ahol különböző cégek, kiskereskedők, kereskedők és szolgáltatók vehetnek részt a kölcsönös előnyökben. Hallottál már a SUBAJ-ról?

A SUBAJ Global Network olyan platform, amely egy egyedi, globális blokkhosszúságú ökoszisztémát hoz létre, amelyet az online / offline fizetések, a promóciók és a mobil alapú módszereket használó jutalmazó programok megosztására használnak. Ez egy elosztott blokkhálózati platform, amely óriási piacot teremt, melynek révén különböző típusú vállalkozások, kiskereskedők, kereskedők és szolgáltatók vehetnek részt a kölcsönös előnyökben. A SUBAJ egy fejlett segédprogramot és kifinomult infrastruktúrát is kínál, ahol mindenféle kiskereskedők, kereskedők, klubok és közösségek részt vehetnek a közösségekben, hogy saját üzleti tokeneket hozzanak létre, és azokat hűségjutalomként ítéljék oda az ügyfeleknek.

Ez a platform lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy létrehozzák a saját kriptográfiai token homokukat, mint a Subaj Blockchain platformon belüli lojalitási jutalmakat. Ezt a platformot különböző kereskedők, vállalkozások, vállalatok, intézmények és szolgáltatók használhatják, akik az SBJ tokeneket vagy a saját üzleti tokeneket kínálják hűségüknek az ügyfeleik számára. Mivel ez a fajta jutalmazási mechanizmus gyakorolható, ez segíti a napi értékesítésük növelését. A cryptocurrencis a SUBAJ globális hálózaton belül működőképes lesz, és minden kriptokurenciát a SUBAJ tokensekhez (SBJ) támogatnak és támogatnak, ezáltal létrehozva az egymáshoz kapcsolódó cryptocoinok hálózatát a SUBAJ blockchain platformon belül. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy az ügyfelek az egyik kereskedőtől hallgatják a crypto tokeneket, és felhasználják őket egy másik kereskedőhöz tartozó áruk és szolgáltatások rededíciójához, és fordítva.

Csodálatos, hogy megtudjuk, hogy a SUBAJ arra törekszik, hogy a SUBAJ jótékonysági alapítvány révén hozzon létre egy értelmesebb világot, amely a világ különböző sarkaiból származó hátrányos helyzetű gyerekek felemelkedésének és javításának szentelt.
A SUBAJ egyik legfontosabb jellemzője, hogy blokkcsatornás platform, amely lehetővé teszi a márkájú üzleti tokenek szabad kereskedelmét a SUBAJ tokensek (SBJ) számára, amely egy nyilvános kriptokurencia, mint a Bitcoin vagy az Ethereum.

A SUBAJ rendelkezik egy deentralizált blokkhálózati platformmal is, ahol különböző cégek, kiskereskedők, kereskedők és szolgáltatók egyidejűleg részt vehetnek saját kriptogrammjaik létrehozásában, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy ezeket a tokeneket az ügyfeleknek kínálják, akik igénybe veszik szolgáltatásaikat, vagy terméküket hűség jutalmat a SUBAJ globális hálózaton belül, és lehetővé teszi bármely cég számára, hogy saját kriptekutenciát hozzon létre a SUBAJ hálózatán belül.

A SUBAJ egy olyan platform lenne, amely egy méretben működne, és mindenféle online és offline közösség blokkjához jutalmazó megoldásába illeszkedne. Hajrá!
További tudnivalók a SUBAJ-ról:
WEBSITE: https://subaj.com/#/
WHITEPAPER: https://subaj.com/assets/pdf/Whitepaper_v_2.pdf
ANN THREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4524084

Szerző: - Asiwaju Adejumo
{MY BITCOIN TALK PROFIL LINK}: -
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2152154

{MY ETHERIUM WALLET ADDRESS}: -
0xA8Bc56De2204df45437A85CfD151A7053dBbD223

Comments

Popular Posts